Nieuws

PvdA Almere doet mee aan NL Doet

door Jerzy Soetekouw op 12 maart 2017

Op vrijdag 10 maart heeft de Almeerse gemeenteraadsfractie van de PvdA aan verschillende activiteiten meegedaan in het kader van NL Doet. Raadsleden Kerim Iskender en Jerzy Soetekouw hielpen in de groentetuin van het Voedselloket Almere in Almere Poort.

Met deskundige hulp van de fantastische Chris & harde werker Crolus hebben zij de tuin lenteklaar gemaakt. De producten uit deze tuin komen straks ook in de schappen van de supermarkt van het VLA. Eerlijk, lokaal, duurzaam én van de stad voor de stad. Handen uit de mouwen en samen vooruit!

Wethouder Tjeerd Herrema, raadsleden John van der Pauw en Ciska van Rijn en enthousiaste partijleden Yvonne Velting en At Kasbergen gingen koken voor de vaste bezoekers van het activiteitencentrum Jan Steen van Kwintes in Almere Haven.

De PvdA kijkt terug op een mooie dag vol prachtige initiatieven.

Reacties zijn gesloten.