Nieuws

Ledenvergadering 8 april

7 april 2014

In de bijlage vindt u de stukken voor de ledenvergadering van 8 april. 20140330 jaarverslag pvda-almere 2014 20131208 Verslag ALV programma 14-18 Jaarrekening-Almere-2013-20140326145622

lees verder »

Een bestuur voor alle Almeerders

1 april 2014

Op 19 maart 2014 scheen de zon en hebben de Almeerders gebruik kunnen maken van hun recht om te stemmen op één van de kandidaten voor de gemeenteraad. De PvdA dankt alle 8.666 Almeerders die hun stem hebben uitgebracht op één van onze kandidaten. Dankzij die stemmen zullen de komende vier jaar vijf raadsleden van

lees verder »

NLdoet: de PvdA in de Wierden

24 maart 2014

Zaterdag 22 maart was NLdoet-dag. De PvdA heeft De Wierden opgefleurd en opgeruimd en een wandelpad aangelegd. Opfleuren Op 22 maart 2014 heeft de PvdA-fractie en aanhang de handen uit de mouwen gestoken in De Wierden. De buurtcommissie had twee klussen klaar liggen voor de PvdA. In de Oldewierde – tussen de Kimbrug en de

lees verder »

Lodewijk Asscher neemt manifest voor werk in ontvangst

door 3. Ciska van Rijn op 18 maart 2014

Gisterenavond heeft Lodewijk Asscher -minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid- een bezoek gebracht aan de Wijkhoek gelegen aan het Assenplein. Tijdens het bezoek sprak hij met bewoners over de verbeteringen in Stedenwijk Noord door de renovatie van de woningen door GoedeStede. Ook kwam het groot onderhoud dat nu door Gemeente Almere wordt uitgevoerd ter sprake.

lees verder »

Maarten van Rossem in Almere (videoverslag)

18 maart 2014

Op woensdag 12 maart gaf historicus Maarten van Rossem uitleg over waarom populisten levensgevaarlijke kletsmajoors zijn. Maarten van Rossem hield de lezing met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen Almere op 19 maart a.s. Klik op lees verder om een videoverslag van de avond te bekijken.

lees verder »

Ombudsteam aan het werk

17 maart 2014

In de Almere vandaag staat een artikel over een van de projecten van ons ombudsteam. Hieronder de link: http://www.almerevandaag.nl/almere/article27016574.ece/Werkproject-Nuon-en-Baljetgroep?lref=vpll

lees verder »

Aan u de keuze: Samen of Apart

door 1. John van der Pauw op 16 maart 2014

Almere is gebouwd op de samenwerking van pioniers. De geest van samen de schouders eronder, hard werken, eerlijk delen en voor elkaar opkomen. Dat was en is Almere voor ons. Een stad zonder verdeling op basis van afkomst of inkomen. Eén Almere waarin mensen niet tegenover elkaar staan, maar samen werken aan vooruitgang. En zo

lees verder »

Buurten met Lodewijk Asscher

14 maart 2014

locatie: De Wijkhoek, Assenplein 1 Almere datum 17 maart 2014, 20:30 Een vraag voor minister Lodewijk Asscher of lijsttrekker voor de PvdA in Almere John van der Pauw over politiek Den Haag of Almere? Kom dan 17 maart naar De Wijkhoek in Almere. Asscher en Van der Pauw gaan graag met je in gesprek. Een zorg delen, een opmerking plaatsen of

lees verder »

Zó heeft wethouder Ineke Smidt gebouwd aan een sociaal Almere

door Ineke Renée Smidt op 13 maart 2014

De afgelopen 4 jaar heeft de PvdA Almere dankzij de kiezer twee wethouders kunnen leveren. Op de portefeuille Sociaal krachtige samenleving, werk en inkomen, waarvan Ineke Smidt de wethouder is, is onder andere het volgende bereikt: Mensen uitzicht geven op een toekomst zonder armoede en mét werk. Zorgen dat alle Almeerders kunnen meedraaien in de

lees verder »

Zó heeft wethouder Henk Mulder gebouwd aan Almere

door Henk Mulder op 13 maart 2014

De afgelopen 4 jaar heeft de PvdA Almere dankzij de kiezer twee wethouders kunnen leveren. Op de portefeuille Ruimtelijke ordening, Wonen en volkshuisvesting, die sinds een jaar bekleed wordt door Henk Mulder is onder andere het volgende bereikt: – Almere groeit en bouwt in een tempo dat de stad zelf bepaalt. Wijken verrijzen als daar

lees verder »