Themabijeenkomst “Armoede en preventie”

Door Gerrit Spilt op 21 december, van 19:30 tot 22:00 | Kantine Handbalvereniging HAVAS

Hierbij nodigen wij u uit voor een themabijeenkomst op vrijdag 21 december in de kantine van HAVAS.

Jerzy Soetekouw (wethouder met onder meer schuldpreventie in zijn portefeuille) zal op deze avond het gemeentelijk beleid op dit gebied toelichten. Kerim Iskender (fractievoorzitter) zal uiteenzetten wat het standpunt van de fractie is en samen met Gerard Nijkamp (penningmeester afdelingsbestuur) de start van een projectgroep over dit onderwerp aankondigen en dit toelichten.

Echter de PvdA praat niet alleen over armoede maar wil ook een bijdrage leveren aan initiatieven die mensen die in een dergelijke situatie zitten ondersteunen.

Oproep!!! Help de armste Almeerders

Heeft u nog spullen (of kleding) die u niet meer gebruikt? Zou u graag zien dat deze spullen iemand anders gelukkig maken? Neem deze spullen dan op de 21ste mee naar de themabijeenkomst. Er zijn verschillende mooie stichtingen die armoede bestrijden actief in de stad, De fractie zal de spullen dit jaar namens u doneren aan stichting Freecycling. Deze stichting zorgt ervoor dat de gedoneerde spullen, of de opbrengsten van de verkoop van de spullen, bij de armste Almeerders terechtkomen.

De themabijeenkomst vindt plaats in de kantine van handbalvereniging HAVAS (Sportpark Klein Brandt) en begint om 19:30 (inloop vanaf 19:00).

Gerrit Spilt

Gerrit Spilt

U denkt wellicht een foto van een man met een kind, ja dat klopt. Mijn kleindochter staat er met mij op. Ik heb dat bewust gedaan want zij (en haar broertje) zijn de belangrijkste redenen waarom ik mij druk maak. De belangrijkste redenen waarom ik voor linkse politiek wil staan want ook zij moeten aan

Meer over Gerrit Spilt