13 januari 2016, om 17:00 | Kantoor Witchworld, Rabotoren, Almere

Werkbezoek Witchworld

Uitnodiging: Werkbezoek WitchWorld met Werkgroep Werk & Inkomen

Op woensdag 13 januari 2016 gaat de Almeerse PvdA op werkbezoek bij WitchWorld. De werkgroep Werk & Inkomen pakt daarmee in het nieuwe jaar de draad weer op en organiseert een bezoek aan het inmiddels beroemde initiatief van Ton Theunis. Toen de ondernemer voor het eerst de deuren van het Kasteel opende kwamen daar duizenden bezoekers op af. Dit is uw kans om meer te weten te komen over dit initiatief. Vanaf 15:00 uur start het Programma op het hoofdkantoor van WitchWorld in de Rabotoren te Almere-Stad.

U bent van harte welkom! Maar aanmelden is vereist. Aanmelden kan via fractielid Jerzy Soetekouw, per mail te bereiken op: jasoetekouw@almere.nl.

Werkgroep Werk & Inkomen
Dit werkbezoek wordt georganiseerd door de werkgroep Werk & Inkomen. Werk & Inkomen is één van de speerpunten van de PvdA Almere. Daarom maakt de fractie een doorstart met de werkgroep die als doel heeft om concrete politieke acties te starten en de PvdA te profileren als partij van werk & inkomen.

Dat kan de fractie niet alleen. De fractie heeft goede en nieuwe (of oude) ideeën nodig waar we als PvdA Almere mee aan de slag kunnen gaan. U bent van harte welkom om met ons (de harde kern van fractie- en bestuursleden en ervaren PvdA’ers) mee te denken en voor reuring in de Almeerse politiek te zorgen. Aanmelden voor de werkgroep kan ook via fractielid Jerzy Soetekouw, per mail te bereiken op: jasoetekouw@almere.nl.