Door op 6 februari 2017

Even voorstellen: Aya Selman

Tien jaar geleden ben ik vanuit Libanon naar Nederland gekomen met de hoop op een betere toekomst. Mijn Ontwikkeling is in Almere begonnen. Een mooie nieuwe stad. Ik heb in Almere de Nederlandse taal geleerd, ben geïntegreerd, heb mijn vrienden leren kennen en mijn leven opgebouwd. Ik ben Aya Selman, 23 jaar oud en werkzaam als verpleegkundige in Polderburen te Almere. 

Mijn liefde voor de zorg en maatschappelijk werk is oneindig. Zo ben ik al anderhalf jaar naast mijn huidige baan bezig met vluchtelingenwerk, dit is op vrijwilligersbasis. Hierin zit mijn passie. Onrecht zien, is voor mij een drive om het verschil te mogen maken. Ik sta voor rechtvaardigheid, gelijkheid van de mens en vrede. Mijns inziens deelt de Pvda deze standpunten met mij. Nu heb ik de kans gekregen om voor 6 maanden een stage te mogen lopen. Dankzij deze stage krijg ik de mogelijkheid mijzelf te ontwikkelen in de politiek.

Mijn visie is om de politiek dichtbij de burger te brengen. Een brug bouwen tussen twee verschillende werelden die elkaar hard nodig hebben. 

Samen gaan we Almere mooier maken.