Kerim Iskender nieuwe fractievoorzitter

30 mei 2018

Jerzy Soetekouw heeft de voorzittershamer van de PvdA-fractie doorgegeven aan Kerim Iskender. De 32-jarige Iskender, die voorheen al fungeerde als vicefractievoorzitter, volgt Soetekouw op. Laatstgenoemde wordt als wethouder lid van het nieuwe College van Burgemeester & Wethouders. De PvdA fractie heeft de 34-jarige Leida Höhle gekozen als de nieuwe vicefractievoorzitter.

“Het is een grote eer en verantwoordelijkheid en ik kijk er naar uit om als fractievoorzitter te werken aan de Almeerse sociaaldemocratie,” stelt Kerim Iskender. Soetekouw: “Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de fractie in goede handen achterlaat. De nieuwe fractie is er klaar voor om de waarden van de Partij van de Arbeid in de lokale politiek te verwezenlijken.”

“Ik kijk er naar uit om de komende 4 jaar het vicefractievoorzitterschap vorm te geven. In de nieuwe coalitie speelt de PvdA een belangrijke rol op het gebied van Wonen, Werk en Welzijn en deze ambitie verdient een goede ondersteuning van de fractie” stelt Leida Höhle.

Erik Theunissen neemt binnen de fractieleiding de rol op van secretaris.

De fractie kijkt met vertrouwen en ambitie naar de komende vier jaren en is vastbesloten om met Lef, Liefde en Daadkracht Almere vooruit te helpen.