Door Jerzy Soetekouw op 11 maart 2014

Maak kennis met Jerzy Soetekouw

In Almere ligt mijn hart: hier ben ik opgegroeid, hier wonen mijn familie & vrienden en hier voetbal ik, als aanvoerder, bij het eerste elftal van Forza. Ik woon momenteel met mijn vrouw en kind in het Homeruskwartier in Poort. Ik heb Almere leren kennen als een ambitieuze stad met een gouden toekomst.

Het is een uitdaging om samen met u in deze toekomst te investeren. Uw afkomst mag geen invloed hebben op uw toekomst. Ik wil alle Almeerders, jong en oud, autochtoon en allochtoon met elkaar verbinden om zo Almere sterker te maken.

Investeren in de toekomst betekent investeren in jeugd en onderwijs, maar ook in werkgelegenheid en ouderenvoorzieningen. Een goed politicus kijkt niet naar de volgende verkiezingen, maar naar de volgende generatie. En daar heb ik u bij nodig, want samen vormen wij het hart van Almere!

Leeftijd: 25 jaar
Woont in Almere: van 1988 – 2007 en weer sinds 2012
Hobby: Voetbal, film, koken
Muziek:Pharrell Williams
Film:Pursuit of Happ[y]ness
Boek: De Asielzoeker, Arnon Grunberg
TV: Metropolis, VPRO
Radio: Langs de Lijn, Radio 1

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw is oud-wethouder Sociaal Domein, Diversiteit & Inclusie voor de PvdA Almere van 2018-2019. Tegenwoordig is hij directeur van VMCA. De VMCA is een zelfstandige organisatie die uitgaat van kansen en mogelijkheden voor vrijwilligers, mantelzorgers en organisaties. De VMCA bevordert sociale cohesie en participatie binnen de Almeerse samenleving. Soetekouw had als wethouder in de

Meer over Jerzy Soetekouw