Door Jerzy Soetekouw op 11 maart 2014

Maak kennis met Jerzy Soetekouw

In Almere ligt mijn hart: hier ben ik opgegroeid, hier wonen mijn familie & vrienden en hier voetbal ik, als aanvoerder, bij het eerste elftal van Forza. Ik woon momenteel met mijn vrouw en kind in het Homeruskwartier in Poort. Ik heb Almere leren kennen als een ambitieuze stad met een gouden toekomst.

Het is een uitdaging om samen met u in deze toekomst te investeren. Uw afkomst mag geen invloed hebben op uw toekomst. Ik wil alle Almeerders, jong en oud, autochtoon en allochtoon met elkaar verbinden om zo Almere sterker te maken.

Investeren in de toekomst betekent investeren in jeugd en onderwijs, maar ook in werkgelegenheid en ouderenvoorzieningen. Een goed politicus kijkt niet naar de volgende verkiezingen, maar naar de volgende generatie. En daar heb ik u bij nodig, want samen vormen wij het hart van Almere!

Leeftijd: 25 jaar
Woont in Almere: van 1988 – 2007 en weer sinds 2012
Hobby: Voetbal, film, koken
Muziek:Pharrell Williams
Film:Pursuit of Happ[y]ness
Boek: De Asielzoeker, Arnon Grunberg
TV: Metropolis, VPRO
Radio: Langs de Lijn, Radio 1

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw

“Als wethouder zet ik mij in voor een stad waarin niet naar iemands afkomst, maar naar iemands toekomst wordt gekeken. Ik wil vooruit met Almere door te investeren in de toekomst van onze stad. Investeren in de toekomst betekent investeren in kinderen en in onderwijs, maar ook in werkgelegenheid en ouderenvoorzieningen. Dat betekent dat niemand

Meer over Jerzy Soetekouw