Door Jerzy Soetekouw op 12 maart 2017

PvdA Almere doet mee aan NL Doet

Op vrijdag 10 maart heeft de Almeerse gemeenteraadsfractie van de PvdA aan verschillende activiteiten meegedaan in het kader van NL Doet. Raadsleden Kerim Iskender en Jerzy Soetekouw hielpen in de groentetuin van het Voedselloket Almere in Almere Poort.

Met deskundige hulp van de fantastische Chris & harde werker Crolus hebben zij de tuin lenteklaar gemaakt. De producten uit deze tuin komen straks ook in de schappen van de supermarkt van het VLA. Eerlijk, lokaal, duurzaam én van de stad voor de stad. Handen uit de mouwen en samen vooruit!

Wethouder Tjeerd Herrema, raadsleden John van der Pauw en Ciska van Rijn en enthousiaste partijleden Yvonne Velting en At Kasbergen gingen koken voor de vaste bezoekers van het activiteitencentrum Jan Steen van Kwintes in Almere Haven.

De PvdA kijkt terug op een mooie dag vol prachtige initiatieven.

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw

“Als wethouder zet ik mij in voor een stad waarin niet naar iemands afkomst, maar naar iemands toekomst wordt gekeken. Ik wil vooruit met Almere door te investeren in de toekomst van onze stad. Investeren in de toekomst betekent investeren in kinderen en in onderwijs, maar ook in werkgelegenheid en ouderenvoorzieningen. Dat betekent dat niemand

Meer over Jerzy Soetekouw