16 augustus 2015

Uitnodiging: Excursie focuswijken Almere Buiten op dinsdag 18 augustus

Henk Mulder – PvdA-wethouder duurzame ruimtelijke ontwikkeling – organiseert graag voor leden, bestuur en de PvdA-fractie een excursie in twee focuswijken in Almere Buiten. Op dinsdag 18 augustus 2015 bezoeken we de Molenbuurt en de Bouwmeesterbuurt. Dit zijn wijken met bewoners die extra aandacht kunnen gebruiken. Henk Mulder voert als wethouder de regie op die extra aandacht. U bent van harte uitgenodigd.

Het programma:

18.00 uur : Start in gebiedskantoor Almere Buiten, Straat van Florida 12 op de tweede etage  met soep en broodjes. Gebiedsmanager Mylan Derkink zorgt voor een introductie op de aanpak in de Molenbuurt en Bouwmeesterbuurt.

18.30 – 20.00 uur: tocht door de Bouwmeesterbuurt en Molenbuurt in het gezelschap van wijkbewoners. Zo zullen – naast andere actieve wijkbewoners – onder meer twee leden van de Zelfbeheergroep Lage Vaart deelnemen aan de tocht. Ook wijkwerkers van het wijkteam zullen aanwezig zijn.

20.00 – 20.30 uur: Bespreking van de indrukken die de PvdA’ers hebben opgedaan door de tocht in de focuswijken en het gesprek met wijkbewoners.

Voordat u de wijk ingaat, staan er om 18.00 uur soep en broodjes klaar. U bent van harte uitgenodigd. Maar aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden kan bij secretaris Ellie Teunissen, via ellieteunissen@hotmail.com.