Door Jerzy Soetekouw op 17 december 2015

Uitnodiging: Samen met wethouder Tjeerd Herrema op fietstour door Almere Stad-West

Jerzy Soetekouw -gemeenteraadslid met Almere Stad-West in zijn portefeuille- organiseert graag voor leden, bestuur en de PvdA-fractie een excursie in de focuswijken in Almere Stad West. Op vrijdag 8 januari 2016 bezoeken we de Stedenwijk, de Staatsliedenwijk, de Kruidenwijk en de Muziekwijk. Dit zijn wijken met bewoners die extra aandacht kunnen gebruiken. Tjeerd Herrema wil als wethouder graag kennis maken met de verschillende bewoners(initiatieven) in dit gebied. U bent van harte uitgenodigd.

Het programma:

Het programma duurt ongeveer van 14:00 tot 17:00 uur. Wij verzoeken u zoveel mogelijk om uw eigen fiets mee te nemen. Meer informatie over het precieze programma volgt in een later stadium. Wij komen in ieder geval langs verschillende buurthuizen, gaan op bezoek bij plekken waar overlast van hangjeugd is en wij zullen kennis maken met een buurtpreventieteam.

U bent van harte uitgenodigd! Maar aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden kan bij fractielid Jerzy Soetekouw, via jasoetekouw@almere.nl.

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw

“Als wethouder zet ik mij in voor een stad waarin niet naar iemands afkomst, maar naar iemands toekomst wordt gekeken. Ik wil vooruit met Almere door te investeren in de toekomst van onze stad. Investeren in de toekomst betekent investeren in kinderen en in onderwijs, maar ook in werkgelegenheid en ouderenvoorzieningen. Dat betekent dat niemand

Meer over Jerzy Soetekouw