Door Jerzy Soetekouw op 14 april 2015

Uitnodiging Thema-avond Werk

Volgende week is het al zo ver: een speciale thema-avond over werk en re-integratie! Met veel plezier nodigen wij u uit voor deze avond. Wij willen graag met u in gesprek over uw ervaringen en/of ideeën bij dit thema. U kunt dit gesprek aangaan met verschillende leden van de gemeenteraadsfractie van de PvdA en diverse speciale gasten. Uw inbreng is belangrijk, want wij kunnen van ieder lid wat leren.

Datum: dinsdag 21 april 2015 om 20:00 uur
Locatie: PvdA-pand (Jool-Hulstraat 16, Almere)
Onderwerp: Samen tegen werkloosheid

Bent u werkloos en ziet u het solliciteren niet meer zitten? Hebt u een 0-uren contract en een onzeker inkomen? Of hebt u ideeën om meer werkgelegenheid in Almere te creëren? De avond staat nadrukkelijk in het teken van u! We hebben daarom gekozen voor een interactieve opzet. We ontvangen op 21 april vier sprekers, die allemaal specialist zijn en/of bijzondere ideeën hebben op het gebied van werk en re-integratie. De Almeerse organisaties WitchWorld, de Participatiefabriek en Mind@Work zullen in ieder geval aanwezig zijn. Zij zullen de avond aftrappen en vertellen over hun plannen en projecten. Vervolgens kiest u met wie van de vier sprekers u verder wilt brainstormen. Er zullen dan 4 verschillende werkgroepen zijn die twee keer een halfuur zullen brainstormen. Vervolgens wordt de avond samengevat in een gerichte opdracht aan de Almeerse gemeenteraadsfractie.

Het programma is als volgt:

19:30 uur: Zaal open
20:00 uur: Opening
20:05 uur: Korte presentaties sprekers
20:30 uur: Uiteen in vier werkgroepen, 1e ronde
21:00 uur: Uiteen in vier werkgroepen, 2e ronde
21:30 uur: Presentaties werkgroepen
21:50 uur: Afsluiting en borrel

Reserveer dinsdag 21 april alvast in uw agenda: wij zijn ervan overtuigd dat het een inspirerende avond zal worden met voor ieder wat wils.

Wij hopen u op 21 april te zien!

Met vriendelijke groet,

Jerzy Soetekouw (gemeenteraadslid PvdA),
namens de werkgroep Werk

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw is oud-wethouder Sociaal Domein, Diversiteit & Inclusie voor de PvdA Almere van 2018-2019. Tegenwoordig is hij directeur van VMCA. De VMCA is een zelfstandige organisatie die uitgaat van kansen en mogelijkheden voor vrijwilligers, mantelzorgers en organisaties. De VMCA bevordert sociale cohesie en participatie binnen de Almeerse samenleving. Soetekouw had als wethouder in de

Meer over Jerzy Soetekouw

Waar ben je naar op zoek?