Door Jerzy Soetekouw op 14 april 2015

Uitnodiging Thema-avond Werk

Volgende week is het al zo ver: een speciale thema-avond over werk en re-integratie! Met veel plezier nodigen wij u uit voor deze avond. Wij willen graag met u in gesprek over uw ervaringen en/of ideeën bij dit thema. U kunt dit gesprek aangaan met verschillende leden van de gemeenteraadsfractie van de PvdA en diverse speciale gasten. Uw inbreng is belangrijk, want wij kunnen van ieder lid wat leren.

Datum: dinsdag 21 april 2015 om 20:00 uur
Locatie: PvdA-pand (Jool-Hulstraat 16, Almere)
Onderwerp: Samen tegen werkloosheid

Bent u werkloos en ziet u het solliciteren niet meer zitten? Hebt u een 0-uren contract en een onzeker inkomen? Of hebt u ideeën om meer werkgelegenheid in Almere te creëren? De avond staat nadrukkelijk in het teken van u! We hebben daarom gekozen voor een interactieve opzet. We ontvangen op 21 april vier sprekers, die allemaal specialist zijn en/of bijzondere ideeën hebben op het gebied van werk en re-integratie. De Almeerse organisaties WitchWorld, de Participatiefabriek en Mind@Work zullen in ieder geval aanwezig zijn. Zij zullen de avond aftrappen en vertellen over hun plannen en projecten. Vervolgens kiest u met wie van de vier sprekers u verder wilt brainstormen. Er zullen dan 4 verschillende werkgroepen zijn die twee keer een halfuur zullen brainstormen. Vervolgens wordt de avond samengevat in een gerichte opdracht aan de Almeerse gemeenteraadsfractie.

Het programma is als volgt:

19:30 uur: Zaal open
20:00 uur: Opening
20:05 uur: Korte presentaties sprekers
20:30 uur: Uiteen in vier werkgroepen, 1e ronde
21:00 uur: Uiteen in vier werkgroepen, 2e ronde
21:30 uur: Presentaties werkgroepen
21:50 uur: Afsluiting en borrel

Reserveer dinsdag 21 april alvast in uw agenda: wij zijn ervan overtuigd dat het een inspirerende avond zal worden met voor ieder wat wils.

Wij hopen u op 21 april te zien!

Met vriendelijke groet,

Jerzy Soetekouw (gemeenteraadslid PvdA),
namens de werkgroep Werk

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw

“Als wethouder zet ik mij in voor een stad waarin niet naar iemands afkomst, maar naar iemands toekomst wordt gekeken. Ik wil vooruit met Almere door te investeren in de toekomst van onze stad. Investeren in de toekomst betekent investeren in kinderen en in onderwijs, maar ook in werkgelegenheid en ouderenvoorzieningen. Dat betekent dat niemand

Meer over Jerzy Soetekouw