Zeker zijn van een eerlijke start

Door Jerzy Soetekouw op 16 maart 2018

Jerzy Soetekouw, Vernieuwd vertrouwen

De PvdA is ontzettend trots op Almere. Een mooie, diverse en open stad waar alles mogelijk is. De PvdA staat voor vooruitgang en verbinding. Wij zien een stad waarin iedereen zijn dromen kan laten uitkomen. Een stad waarin niet afkomst, maar toekomst telt. Om zeker te zijn dat iedereen meedoet en mee kan blijven doen, is een sociale en rechtvaardige stad nodig.

  • De PvdA gaat voor meer betaalbare woningen. De wachtlijsten worden teruggedrongen door nog veel meer sociale woningen bij te bouwen.
  • De PvdA gaat voor meer werk voor alle Almeerders. Anoniem solliciteren wordt de norm zodat het niet meer uitmaakt of je Mo of Mees heet, 36 of 63 jaar bent en of je wel of niet zwanger kunt worden.
  • De PvdA werkt aan het welzijn van de hele stad. Het geld gaat naar de cliënt en niet naar goedbetaalde directeuren. Jij bepaalt mee over jouw eigen zorgtraject. De kwaliteit van de wijkteams is overal gelijk, of je nou in de Wierden of in de Waterwijk woont.
  • De PvdA staat voor een stad van de toekomst. Met de Floriade investeren wij in meer werkgelegenheid, hoger onderwijs, de verbreding van de A6 en een verdubbeling van het treinverkeer. Met de aandacht voor duurzaamheid en de pioniersrol die Almere hierin heeft, is Almere straks klaar voor de toekomst.

Met vernieuwd vertrouwen strijden wij de komende periode om van Almere een nog mooiere stad te maken. Dit doen wij samen met jou. Niet vanuit het stadhuis, maar in de stad. Wij brengen de verhalen van de straat naar de raad, om Almere vooruit te helpen.

Almere verdient het.

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw is oud-wethouder Sociaal Domein, Diversiteit & Inclusie voor de PvdA Almere van 2018-2019. Tegenwoordig is hij directeur van VMCA. De VMCA is een zelfstandige organisatie die uitgaat van kansen en mogelijkheden voor vrijwilligers, mantelzorgers en organisaties. De VMCA bevordert sociale cohesie en participatie binnen de Almeerse samenleving. Soetekouw had als wethouder in de

Meer over Jerzy Soetekouw

Waar ben je naar op zoek?