Raadslid

Tarik Sahbaz

Veiligheid, Participatie, Werk & Inkomen, Kunst & Cultuur, Beheer & Openbare Ruimte, Algemene Zaken, Aanspreekpunt Almere-Haven
Tarik Sahbaz

Over Tarik Sahbaz

tsahbaz@almere.nl

Mijn naam is Tarik Sahbaz en ben 38 jaar. Inmiddels ben ik 12 jaar woonachtig in Almere. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als leerplichtambtenaar bij de Gemeente Haarlemmermeer.

Het werken met jongeren is mij niet onbekend. Ik ben reeds 15 jaar actief bezig als jeugdvoetbaltrainer bij diverse voetbalverenigingen op verschillende niveaus en leeftijden. Voor de jeugd van Almere organiseer ik een aantal activiteiten, zoals voetbaltoernooien en ontmoetingsdagen. Mijn contact met de jeugd is niet alleen maar gebaseerd op sport, maar we bieden ze ook een luisterend oor. Al deze activiteiten doe ik samen met aantal andere vrijwilligers met veel plezier.

Ik ben ruim twee jaar geleden lid geworden van de PvdA omdat ik van mening ben dat iedereen ertoe doet en dat politiek – en dan met name onze partij – een bijdrage kan leveren aan een solidaire samenleving. Het is die partij waarbij ik me aansloot, een partij die gelooft in kansen en vooruitgang, voor iedereen. Een partij, die niet vanuit angst maar vanuit vertrouwen bouwt aan een betere toekomst. Een partij voor mensen die wat te winnen hebben en die zijn er nog genoeg. Daarom wil ik me namens de PvdA de komende vier jaar inzetten voor een eerlijke arbeidsmarkt, de emancipatie van het ouderschap, toegankelijkheid, goed en betaalbaar onderwijs, een samenleving zonder seksisme, racisme, discriminatie en polarisatie. Kortom: voor een rechtvaardig, veilig en vooral verbonden Almere. Want alleen samen komen we vooruit.

De afgelopen jaren ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in politiek en wil graag mijn bijdrage leveren voor Almere. Ik heb mijzelf verkiesbaar gesteld voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen. Met een sterke PvdA in de gemeenteraad en uw steun hoop ik dat mij de mogelijkheid wordt geboden om een steentje bij te dragen aan een socialer en sterker Almere. Ik ga er voor!