Fractieondersteuner

Martijn Mulder

Fractieondersteuner

Als een jonge fractieondersteuner voor de PvdA in Almere, kan ik met trots zeggen dat ik mij volledig inzet voor de waardes van de sociaaldemocratie. Ik ben ervan overtuigd dat het aanpakken van ongelijkheid en het bevorderen van gelijke kansen voor alle inwoners van Almere van het grootste belang is.

Het is hartverscheurend om te zien dat sommige mensen in Almere minder kansen krijgen dan anderen. Dit is vaak afhankelijk van factoren waar ze zelf geen invloed op hebben, zoals hun achtergrond en de buurt waarin ze opgroeien. Ik ben vastbesloten om me in te zetten voor deze mensen en ervoor te zorgen dat ze de kansen krijgen die ze verdienen.

Als fractieondersteuner werk ik hard om onze fractie in Almere te ondersteunen bij het behartigen van de belangen van alle inwoners van onze stad. Mijn ambitie is om verder te groeien binnen de partij en kandidaat te worden voor de volgende raadsperiode. Ik wil graag blijven werken aan het verwezenlijken van de sociaaldemocratische waarden en ervoor zorgen dat iedereen in onze stad gelijke kansen krijgt.

 

Samen kunnen we werken aan een stad waarin niemand achterblijft.