19 februari 2014

Maak kennis met Marlea Kogeldans

Leeftijd: 56 jaar

Woont in Almere sinds :2003

Hobby:onder andere voetbal, basketbal en vooral fitness met veeeeel gewichten

Muziek: Soul, Kaseko, Calypso, Rolling Stones,Cher en meer

Film: echte levensverhalen van o.a.Billy Holiday, John F. Kennedy, Ray Charles en  Nederlandse oorlog/verzetsfilms

Boek: Sportboeken

TV: Praatprogramma’s, Reis en Travel documentaires

Radio: 2 Fm en zondagavond Sara Kroos

Marlea Kogeldans (echtgenote van Dielbandhoesing.) heeft  bewust gekozen voor het mooie Almere.

Vanaf 2003 ben ik inwoner van de gemeente Almere. Bewust heb ik gekozen voor een gemeente waar de dynamiek van ruimtelijke, economische en sociale ontwikkelingen prioriteiten zijn. Deze dynamiek brengt ook beweging mee die samenlevingszaken raakt, zoals het sociale domein en de leefbaarheid.

Ik ben erg betrokken als het gaat om knelpunten in de gemeenschap en het zoeken naar oplossingen vertaalt in politiek beleid. Als lid van de PvdA voel ik mij bij het gedachtegoed thuis omdat in mijn partij het ‘welbevinden’ en het kijken naar ‘eigen krachten’ voorop mag staan.

Als gemeenteraadslid sta ik pal voor inwoners die behoefte hebben aan een sterk sociaal beleid waarbij ‘creativiteit en kansen’ mogelijk moet zijn. Het omzien naar groepen die in de knel raken is voor mij een belangrijke doelstelling. Vanuit mijn ervaringen in het openbaar bestuur, heeft het woonbeleid en ‘stille armoede’ in Almere mijn bijzondere aandacht. Daar zal ik al mijn energie is steken als ik gemeenteraadslid wordt in 2014!