Door Jerzy Soetekouw op 1 mei 2017

PvdA Almere viert Dag van de Arbeid

Op 1 mei viert de PvdA Almere traditioneel de Dag van de Arbeid. “1 mei gaat over de strijd voor goed werk en het vechten voor bescherming van mensen die dat werk doen. Dat blijft altijd actueel, zo lang er gewerkt wordt.

Voorheen ging het vooral om de fabrieksarbeider, nu ook om de zzp’er, de flexwerker, de zwangere vrouw. 1 mei is er voor iedereen die voor ons en met ons werkt. Een feestdag om stil te staan bij wat we bereikt hebben, en een dag van strijd voor wat er nog te winnen valt.”

De PvdA vierde deze dag met een speciale borrel in Café The Sting in Almere Haven. Vervolgens gingen verschillende enthousiaste fractieleden het centrum van Almere Stad in, om alle avondwerkers te bedanken voor hun inspanningen voor een veilig, zorgzaam, mobiel en dienstverlenend Almere.

Dokters en verpleegkundigen in het Flevoziekenhuis.

Verpleegkundige in het Flevoziekenhuis.

Medewerkers van een Fastfoodrestaurant.

Medewerkers van de NS en het Veiligheidsteam.

De buschauffeurs van Connexxion.

De ouderenverzorgers van de Kiekendief.

De politie van Almere Stad Centrum.

 

Wij bedanken deze toppers voor hun inzet voor een werkend Almere. Ondertussen blijft onze strijd onverminderd doorgaan.

Jerzy Soetekouw

Jerzy Soetekouw

“Als wethouder zet ik mij in voor een stad waarin niet naar iemands afkomst, maar naar iemands toekomst wordt gekeken. Ik wil vooruit met Almere door te investeren in de toekomst van onze stad. Investeren in de toekomst betekent investeren in kinderen en in onderwijs, maar ook in werkgelegenheid en ouderenvoorzieningen. Dat betekent dat niemand

Meer over Jerzy Soetekouw