Update: PvdA houdt enquête over het nieuwe standplaatsbeleid

Door Rob Maurits op 14 december 2018

De gemeente wil de spelregels veranderen van het standplaatsenbeleid waardoor lokale ondernemers mogelijk in de problemen komen en bang zijn dat hun inkomen op termijn fors kan gaan dalen. Op standplaatsen bieden (lokale) ondernemers middels een kraam of wagen hun producten aan. Hierbij moet onder andere worden gedacht aan bloemen, oliebollen, vis, en dönner en Vietnamese loempia’s.

Wij hebben hierover op onze site al eerder geschreven en  kondigden aan dat de PvdA dit onderwerp wil agenderen op de Politieke Markt waarbij wij van het college willen weten waarom er niet voor een ruimhartig(er) overgangsbeleid wordt gekozen. Er is nu met veel partijen gesproken maar de PvdA wil ook graag de mening van de inwoners van Almere weten en heeft een aantal vragen aan het Raadspanel voorgelegd.

U kunt ook meedoen met de dit Raadspanel. Ga naar de volgende link en beantwoord 8 korte vragen. U kunt er dan zeker van zijn dat ook úw mening in onze afwegingen wordt meegenomen!

Ga hiervoor naar: http://bit.ly/2LgEK6A

Rob Maurits

Rob Maurits

Ik ben Rob Maurits, 65 jaar oud en woon sinds 1993 in Almere Buiten. Ik heb Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. Getrouwd en vader van twee volwassen kinderen. Vanaf 1992 ben ik werkzaam geweest als ondernemer, maar ik wilde mij daarnaast ook graag inzetten voor de publieke zaak en de inwoners van Almere.

Meer over Rob Maurits